Форма входу

Категорії розділу

ПАРОДІЯ [7]
СТАТТІ СЬОГОЧАСНІ [74]
Статті автора з 1 вересня 2009 року

Пошук

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Наше опитування

Націоналізм як державна політика
Всього відповідей: 20

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ


П`ятниця, 19.04.2024, 12:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

ПРОМІНЬ ПОШУКУ

Головна » 2016 » Лютий » 10 » Влада хоче зробити громадян своїми рабами
12:14
Влада хоче зробити громадян своїми рабами

 У Кривому Розі нині неспокійно, бо тут громадяни України не лише за паспортом, а й за своєю поведінкою відчувають, що невпинно наближаються грізні часи перемін. А вони мають скінчитися  або остаточним падінням існуючого в місті режиму, або встановленням  відверто ординського штибу управління, коли громадяни будуть упокорені невігласами-наглядачами і стануть сьогочасними рабами. 

Минулої неділі, 7 лютого,  віче біля пам’ятника козаку Рогу відкрила Інна ІВАНЧЕНКО інформацією про те, що виборчий процес тільки-тільки стартував 6 лютого, а  нині діюча в місті влада вже проводить шалену передвиборчу агітацію, використовуючи для цього майже всю потугу місцевої преси, громадський транспорт і тих криворіжців, які ій прислуговують. Далі сповістила, що від демократичних сил на виборах має бути єдиний кандидат, який повинен стати перед людьми,  заявити про це й  попросити про підтримку. Та виявилося, що ніхто з них цього не зробив і не прийшов на віче. Не було там нікого і з депутатського корпусу Верховної Ради України, а народний депутат України Семен СЕМЕНЧЕНКО звернувся до кількох сотень криворіжців через мобільний телефон з підсилювачем, але далеко не всі  змогли достеменно розібрати, що ж він говорив. А ті криворіжці, які виходили в центр зібрання й брали мегафон, або висловлювали свою позицію загальними словами, або ж наводили факти й закликали до конкретних дій, але дуже мало з них називали свої прізвища.

Так, була оприлюднена цікава інформація  щодо протизаконних дій  «Криворіжгазу» 26 січня цього року за адресою: вулиця  ЛЕНІНА, будинок 68. Виступаючий сказав,. що представники названого підприємства начебто  вривалися до квартир і відмикали газові прилади і що газ там до часу його виступу відімкнено, попри те, що навіть викликали поліцію.

Представник однієї з партій Валерій РОМАНОВ розповів про те, що 12 із 15-ти діючих членів ЦВК є нелегітимними й тому Президент України повинен порушити питання у Верховній Раді про їх звільнення, що кілька членів партії разом із ним звернулися до керівника поліції України  ДЕКАНОЇДЗЕ із заявами про необхідність відкриття кримінального провадження «стосовно громадянина ВІЛКУЛА», в тому числі – й за статею, де говориться про розпалювання міжнаціональної ворожнечі, а ще виявив обурення тим, «на якій підставі  у залі засідань міської ради перебувають люди з дубцями в руках?» і «чому це наші депутати від демократичних сил щодо цього мовчать?». А крім цього, поінформував, що у міського голови Юрія ВІЛКУЛА – аж дев’ять заступників, а тим часом вже зима завершується, та місто як належить від снігу й криги ніхто не чистив, а тому треба висловлювати у письмовому вигляді недовіру таким чиновникам.

Активістка Криворізького міського правозахисного товариства (КМПЗТ) Валентина КРИВДА посеред іншого сказала, що  «виборчу комісію буде очолювати негідник і потенційний злочинець ГІВЕЛЬ», а також підкреслила, що відносно нього була «порушена кримінальна справа як до голови комісії, що виготовив незаконно складений виборчий документ про  обрання міським головою Юрія ВІЛКУЛА», і що це було «зроблено по заяві 20 листопада минулого року, а сьогодні – 7 лютого» При цьому додала, що є зазначений термін розгляду справи в ЦПК,  «та справу було закрито, потім через суд – поновлено. Я пропоную взяти цю справу під громадський контроль». Далі вона запропонувала  усім присутнім «у п’ятницю, десь о 15-й годині, зібратися біля міського відділу поліції гарним пакетом з вимогою до поліціянтів, аби вони доповіли, в якому стані кримінальна справа по ГІВЕЛЮ». А ще поінформувала про  те, що  в середу, 10 лютого,  відбудеться суд по справі СВІТЛИЧНОГО і що «в тому ж  ряді – справа ТЕМЧЕНКА».

Багато вже було викладено фактів на  цьому та інших  зібраннях  громадськості в Кривому Розі, які можуть свідчити про найголовніше, чого не можна не припустити: сьогочасні владці будь-що намагаються втриматися у керівних кріслах, аби врешті остаточно упокорити місцевих  громадян і зробити їх фактично платними (або й неплатними) своїми рабами. Бо НЕ МОЖУТЬ І НЕ ХОЧУТЬ СЛУЖИТИ КРИВОРІЖЦЯМ.

Категорія: СТАТТІ СЬОГОЧАСНІ | Переглядів: 487 | Додав: carbil2502 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: