Форма входу

Категорії розділу

ПАРОДІЯ [7]
СТАТТІ СЬОГОЧАСНІ [74]
Статті автора з 1 вересня 2009 року

Пошук

Календар

«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Наше опитування

Націоналізм як державна політика
Всього відповідей: 20

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ


Четвер, 25.04.2024, 11:51
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

ПРОМІНЬ ПОШУКУ

Головна » 2015 » Грудень » 10 » МАЙДАН живе і перемагає
14:21
МАЙДАН живе і перемагає

Як і раніше, прийшло близько кілька тисяч людей на МАЙДАН у Кривому Розі і в неділю, 6 грудня . Люди прийшли з плакатами, на яких виписали свої вимоги до діючої влади з різними побажаннями (на світлинах).  Як і перед цим, з радістю сприйняли виступи народних депутатів Єгора СОБОЛЄВА і Семена СЕМЕНЧЕНКА з їхніми розповідями про те, що на цей момент вдалося зробити, аби встановити у Кривому Розі справжнє (а не бутафорське) народовладдя і що криворіжців у їхніх прагненнях вітає голова Одеської обласної державної адміністрації Міхаїл СААКАШВІЛІ. З обуренням – про те, як місцеві міліціянти під керівництвом Валерія ЛЮТОГО побили помічника народного депутата Єгора СОБОЛЄВА Віталія ЧЕРНЯВСЬКОГО. А останнього радо вітали,  коли він виступив зі сцени.

Треба було бачити  очі  місцевих майданівців у той момент, коли заступник голови тимчасової  слідчої комісії Верховної Ради України народний депутат Павло КОСТЕНКО  повідомив, що уже протягом трьох перших її засідань стало зрозуміло, що тут відбувалися  під час виборів міського голови Кривого Рогу фальсифікації!.. З великою увагою вислухали й виступ багаторічної активістки криворізьких майданів ще з 2004-го року Інни ІВАНЧЕНКО, яка розповіла про роботу створеної  і вже працюючої у приміщенні міськради громадської приймальні.

І серцю в грудях було тепло й затишно від того, що все відбувається спокійно й відверто, Так само, як і виступ кандидата на пост міського голови Юрія  МИЛОБОГА, котрий впевнено сказав, що  лінія фронту боротьби за Україну нині проходить не тільки на Донбасі, а й тут, у Кривому Розі, де люди вийшли, щоб відстояти демократію, щоб захистити свої попрані владою права.

І дуже важливо, що з кожним тижнем зростає упевненість у тому, що МАЙДАН у Кривому Розі  переможе, що тут відбудуться справжні вибори, бо він живе і підживлюється діями криворіжців, які вирішили захистити своє місто від бруду брехні та від нахабства влади невігласів.

Тому дуже хочеться наживо побачити не тільки на МАЙДАНІ, в центрі, а й у всіх кінцях, у всіх районах  діяльний і вільний Кривий Ріг, а не брудне місто оплачуваних рабів, які гнуться перед фальшивою владою і бояться піднятися з колін!  Тож будемо всі разом діяти з вірою в серці, аби наші мрії здійснилися!

Переглядів: 529 | Додав: carbil2502 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: